Ağ düyünün
Digərləri 18 Mar 2023 19:22:00 164 0
Düyü zəngin karbohidrat mənbəyidir.
Son.az Lent.az-a istinadən xəbər verir ki, ağ düyü vaxtaşırı qida rasionuna daxil edilməlidir, çünki bir sıra faydalı xüsusiyyətlərə malikdir.
Dietoloq Loren Manakerin dediyinə görə, məhsulun tərkibində sümük sağlamlığı üçün çox faydalı olan manqan var. O, həmçinin orqanizm üçün "yanacaq" sayılan çoxlu miqdarda karbohidratların mənbəyidir. Tez-tez düyü istehlakı enerjini bərpa etməyə kömək edir, letargiyanı azaldır.
Bundan əlavə, ağ düyünün bir çox sortları B vitaminləri ilə zənginləşdirilmişdir ki, bu da bədəndəki enerjinin lazımi səviyyədə olmasına məsuldur.
Martın 18-də Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev, birinci

Martın 18-də Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev, birinci

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev, birinci xanım Mehriban

Fövqəladə Hallar Nazirliyinin (FHN) Böhran Vəziyyətlərində İdarəetmə

Əməkdar artist Rəşad İlyasov həyat yoldaşı Gülnarə İlyasova ilə birl

Çin lideri Si Szinpin antiamerika ritorikasını gücləndirib. Öz növbəsind

Cənubi Florida Universitetinin professoru Cozef Dituri insan orqanizminin uzun

Mart ayının 18-də Dövlət Sərhəd Xidmətinin "Sərhədçi" Məd�

Bu ilin sonuna qədər laçınlıların birinci qrupunun öz rayonlarına yerlə

Xalq artisti Afaq Bəşirqızı ötən gün Axşam.az obyektivinə tuş gəlib.

"20 Yanvar" metro stansiyasının yaxınlığında yaşayan sakinlər

Bizim torpaqlarımızın 30 il ərzində işğal altında olmasını heç kim ya

Biz bu gün doğma Qarabağ torpağında, doğma Zəngəzur torpağında dayanm�
